Termeni si conditii

Aspecte generale

Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos.

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si Conditiilor de utilizare, implicand acceptul explicit al dumneavoastra si fara obiectiuni, cu privire la acestia si reprezinta intreaga intelegere (contractul valabil incheiat) dintre parti.
www.allwatch.ro, denumita generic in cele ce urmeaza “allwatch.ro"/"Autor" , in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.allwatch.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de Confidentialitate si Termenii de utilizare, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica Termenii si Conditiile pe care ati agreat sa le respectati.
In considerarea unei cat mai bune si uniforme interpretari a Termenilor si Conditiilor de utilizare a site-ului, precum si a drepturilor si obligatiilor care decurg din acceptarea acestora, urmatorii termeni vor fi interpretati dupa cum urmeaza:

Partener: persoana juridica, titular al produselor/seviciilor publicate pe site-ul www.allwatch.ro.
Cumparator/Utilizator: orice persoana fizica care lanseaza o comanda pe site. Plasarea comenzii si accesul la continutul site-ului este conditionata de crearea si utilizarea unui cont. 
Promotia: reprezinta produsul sau serviciul (pachetul de servicii) cu un pret promotional vandut prin intermediul site-ului, in limita stocului.
Voucher: reprezinta reducerea oferita Utilizatorului, evidentiata printr-un document justificativ electronic sau/si in forma fizica, care contine codul promotional de verificare si termenii promotiei sau confirmarea de catre utilizator a datelor de livrare in cazul promovarii produselor cu livrare la domiciliu.
Accesul la promotii si achizitionarea de produse: este permis oricarui Utilizator care poseda sau isi creeaza un Cont pe site-ul www.allwatch.ro

www.allwatch.ro isi rezerva dreptul de a limita accesul la serviciile sale si de a sterge contul oricarui Utilizator, in cazul justificat in care considera ca accesul pe site si existenta contului ar putea prejudicia in vreun fel societatea.

Anularea comenzii:
Pentru orice achizitie de pe www.allwatch.ro dispuneti de un termen de 14 de zile in care puteti solicita anularea si returnarea banilor.
Aceasta politica de returnare nu se aplica promotiilor incheiate.

Conditii pentru cererea de returnare a sumei achitate:
* In maxim 14 zile calendaristice din momentul achizitiei puteti solicita returnarea sumei achitate si anularea voucherului indiferent de motivul cererii de returnare, cu conditia ca promotia achizitionata de Dvs sa fie inca valabila.Solicitarea o puteti comunica in scris la adresa: office@allwatch.ro
* Www.allwatch.ro isi rezerva dreptul de a investiga orice cerere de returnare si de a nu da curs cererilor de returnare frauduloase sau abuzive care se produc dupa consumarea/prestarea/achizitionarea bunului sau serviciului.
Costul transportului produselor revine in responsabilitatea Utilizatorului/Cumparatorului.
Drepturi de autor
Www.allwatch.ro este autorul Site-ului si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale. In lipsa altor precizari, toate materialele, incluzand imagini, ilustratii, design-uri, icoane, fotografii, clipuri audio/video, samd sunt proprietatea www.allwatch.ro.
Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor si serviciilor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este detinut in totalitate de catre www.allwatch.ro. 
Daca descarcati software din acest site, inclusiv fisiere si imagini continute sau generate de software, si datele adiacente (denumite in continuare "Software") sunt considerate ca fiind sub licenta www.allwatch.ro, denumita in continuare "Autor". Autorul nu transfera nici titlul si nici drepturile de proprietate intelectuala asupra Software-ului. Autorul detine titlul deplin si complet asupra Software precum si toate drepturile de proprietate intelectuala ce decurg din acestea. Nu aveti permisiunea sa comercializati, redistribuiti sau reproduce Software, nici sa il decompilati, sa ii modificati structura, sa dezasamblati Software-ul intr-o forma perceptibila. Toate marcile si logourile sunt detinute de Autor si nu aveti permisiunea sa le copiati sau utilizati in nici un mod.

Conditii de utilizare. Garantii.
Site-ul este furnizat de catre Autor pe o baza "asa cum este" si "atat cat este disponibil". Autorul nu garanteaza ca Site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la www.allwatch.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste Site-ul pe riscul propriu, Www.allwatch.ro fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site. Informatiile publicate corespund realitatii la momentul inscrierii lor pe site sau al actualizarii diverselor pagini ale site-ului.

Securitate
Daca utilizati Site-ul sunteti raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii datelor privitoare la contul dumneavoastra de acces, cum ar fi numele de utilizator si parola si sunteti de acord sa va asumati intreaga responsabilitate pentru activitatile/actiunile desfasurate pe Site cu contul si parola dumneavoastra. In cazul in care suspectati ca, din diverse motive imputabile sau nu dumneavoastra, confidentialitatea acestor date de acces a fost compromisa, veti notifica imediat www.allwatch.ro pentru a bloca accesul la cont si a va genera cat mai rapid un nou set.

Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, incluzand fara a se limita la: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului, samd, vor fi pedepsite conform legii.

Informatii pentru vizitatori
Serviciile Www.allwatch.ro sunt destinate oricaror persoane fizice sau juridice in conditiile si limitele prezentate pe aceasta pagina (“Termeni si conditii”). Utilizarea SITE-ULUI se poate face doar de catre persoane fizice majore care au varsta legala de minimum 18 ani. Minorii cu varsta cuprinsa intre 16 si 18 ani neimpliniti, pot utiliza acest SITE doar daca au acordul parintilor sau al tutorelui legal si doar daca acestia sunt de acord cu Termenii si conditiile acestui SITE. Minorii in varsta de pana la 16 ani nu au dreptul sa foloseasca acest site.

Ca utilizator intelegeti si sunteti de acord cu urmatoarele responsabilitati:
* sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra, asa cum este cerut de formularul de inregistrare atunci cand este cazul;
* sa mentineti si innoiti, atunci cand situatia cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. 
Totodata va asumati obligativitatea de a nu face urmatoarele:
- sa publicati materiale care contin virusi sau alte programe cu intentia de a distruge acest sistem cat si orice alt sistem sau informatie;
- sa publicati material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
- sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica, materiale ori informatii prohibite de prevederile legale in vigoare;
- sa publicati o imagine sau o afirmatie care contravine normelor legale in vigoare incidente.
Accesand formularul de inregistrare prin care va transmiteti datele dumneavoastre personale in vederea participarii la diverse actiuni (de informare, promotionale, publicitare, de divertisment etc) organizate de catre Autor declarati ca sunteti de acord cu urmatoarele:
1. ca datele personale solicitate sa fie colectate, stocate si prelucrate de catre Www.allwatch.ro;
2. datele personale sa fie utilizate pe perioada nedeterminata, precum si in vederea unor contactari ulterioare;
3. sa primiti din partea Www.allwatch.ro diverse materiale publicitare, de informare, propuneri si invitatii de participare la diverse activitati, precum si diverse obiecte, produse si/sau mostre de produse, serviciul de tip newsletter (primeste noutati prin email), iar modalitatea de dezabonare este extrem de facila si prezenta la sfarsitul fiecarui email primit prin acest serviciu. Toate operatiunile sunt conforme cu legea 365/2002, cu modificarile aduse prin legea 121/2006
Communicate

Utilizatorii Site-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura Site-ului, respectiv pot adresa intrebari atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care sa afecteze viata privata, drepturile de proprietate intelectuala, ale www.allwatch.ro sau ale unor terte parti, si care nu contin virusi, deruleaza campanii politice/electorale, solicitari comerciale, scrisori in lant, mailinguri de masa, sau orice alta forma de spam. Nu puteti folosi o adresa de e-mail falsa sau sa impersonati o alta persoana sau entitate. www.allwatch.ro isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a indeparta sau edita o astfel de informatie transmisa.

Politica de confidentialitate
Www.allwatch.ro respecta si incearca sa protejeze dreptul la intimitate si viata privata a utilizatorilor site-ului sau. In acest sens, colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane fizice care viziteaza acest site este facuta in conformitate cu legea nr. 677/2001 privind protectia datelor cu caracter personal. De aceea depunem intregul efort necesar pentru a ne asigura ca informatiile pe care dumneavoastra le introduceti in baza noastra de date sunt folosite numai in scopurile pe care dumneavoastra le aveti in vedere.
Aceasta politica defineste informatiile pe care www.allwatch.ro le poate colecta si modul in care aceste informatii pot fi procesate. Acest document va ofera si instructiuni in cazul in care nu doriti ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie colectate sau diseminate atunci cind vizitati site-urile Www.allwatch.ro

Nota de informare privind protectia datelor cu caracter personal
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Www.allwatch.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este de a asigura utilizatorilor serviciilor oferite pe site-ul nostru informatii si servicii de cea mai buna calitate, precum si servicii de marketing, reclama si publicitate.
Datele pe care le prelucram sunt doar cele oferite de dvs. Eventualul refuz al dvs. de a ne oferi datele solicitate determina imposibilitatea noastra de a va oferi serviciile solicitate. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre Www.allwatch.ro si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: societati bancare, autoritatile publice, numai in cazul in care acestea o cer pentru derularea unui act administrativ sau de justitie.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14) si dreptul de opozitie (art. 15) si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata prin formularul de contact sau prin email la office@allwatch.ro. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.
Eventuala inregistrare a dvs. pe site-urile gestionate de Www.allwatch.ro presupune luarea la cunostinta a drepturilor mai sus mentionate si acordul ca datele personale sa fie folosite de catre Www.allwatch.ro, in scopuri de marketing, publicitate si pentru a va putea livra comenziile efectuate pe site.

Informatii generale colectate
Www.allwatch.ro va colecta informatii sau date care permite identificarea, persoanelor fizice (de exemplu: nume, adresa, numar de telefon, adresa de posta electronica - "Date Personale"). Aceasta este necesara si pentru a avea posibilitatea de a va livra produsele comandate. Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate, va rugam sa nu ni le furnizati. Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie scoase din baza de date, ne puteti indica oricand acest lucru, prin contactarea noastra prin email la adresa office@allwatch.ro. Daca doriti sa va actualizati datele personale acestea se pot face din contul dvs.
Atunci cind ne trimiteti datele cu caracter personal, Www.allwatch.ro le poate utiliza in urmatoarele scopuri declarate, daca nu se specifica in alt fel: stocarea si procesarea acelor informatii care ne permit o intelegere mai profunda a nevoilor consumatorilor sau modul in care Compania poate imbunatati calitatea produselor sau serviciilor oferite;

Dezvaluirea si transmiterea informatiilor cu caracter personal
Www.allwatch.ro nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile dvs. cu caracter personal.

Putem transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca: 
a.) e prevazut intr-o dispozitie legala; 
b.) protejeaza drepturile companiei Www.allwatch.ro; 
c.) previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala; 
d.) protejeaza siguranta individului sau siguranta publica; 
e.) aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii.

- in cazul in care activitatile dvs. contravin termenilor si conditiilor statuate de Www.allwatch.ro, sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii;

Informatii suplimentare care se colecteaza automat
In anumite situatii, Www.allwatch.ro poate colecta in mod automat (deci nu prin inregistrare voluntara) informatii cu caracter tehnic si nu datele de identificare ale utilizatorului, in momentul accesarii unui site al Www.allwatch.ro. Acest tip de informatie tehnica poate fi, dar nu se reduce la: tipul de browser Internet folosit, sistemul de operare al computerului personal folosite de utilizator sau denumirea domeniului sau a gazdei domeniului din care utilizatorul s-a conectat la site-urile www.allwatch.ro

Informatii stocate automat de computerul dumneavoastra
Cookies
Un cookie este o informatie pusa pe calculatorul unui utilizator care identifica informatii despre acel user. Www.allwatch.ro alaturi de partenerii sai (de exemplu, Google, AdWords) foloseste cookie-uri pentru a va oferi o navigare cat mai fluida pe site si pentru a urmari / memora preferintele vizitatorilor, cu scop statistic, pentru a informa, a optimiza si a difuza anunturi /reclame in functie de vizitele anterioare efectuate de un utilizator pe site.
Utilizatorii au optiunea de a seta browserul astfel incat sa respinga cookies, click aici pentru dezactivarea acestora. Dar atentie, dezactivarea de cookies va avea un impact negativ asupra navigarii pe site-ul nostru, de ex. nu veti putea vizualiza anumite imagini / accesa anumite optiuni/facillitati.

Publicitate
Www.allwatch.ro difuzeaza anunturi grafice, care apar ca imagini, animatie sau video, anunturi text, care apar sub forma de link-uri text prin intermediul unei companii externe, ce permite afisarea reclamelor pe site. Aceste reclame ar putea folosi informatii (care nu includ numele, adresa, emailul sau numarul de telefon) despre vizitele utilizatorilor pe Www.allwatch.ro si pe alte site-uri, pentru a oferi reclame despre promotii / locuri / bunuri si servicii din aria de interes a acestora. 
Www.allwatch.ro, precum Google si platforma de difuzare a reclamelor AdOcean, folosesc astfel de cookie-uri pentru filtrarea informatiei afisate, in functie de vizitele anterioare realizate pe Www.allwatch.ro sau pe alte site-uri. Pentru mai multe informatii vizitati urmatorul link Politica reclamelor Google.
Feedback
Www.allwatch.ro ofera posibilitatea utilizatorilor site-urilor sale de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.

Modificari ale politicii de confidentialitate
Daca consideram ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii Legislatie